Totul despre VINOTAG

VINOTAG este o aplicație dedicată pentru a vă gestiona colectia de vinuri din racitor.

Vinotag® iti permite sa consulti conținutul racitorului adăugand și scoate  sticlele, singur sau cu asistenta ESommelier@. Poți localiza sticlele și împărtăși colectia cu prietenii. Prin VINOTAG poti controla parametrii racitorului de la distanță datorită conexiunii sale Wifi.

 

Controlează răcitorul de vin de la distanță,

 

Imaginează-ți că poți accesa o imagine digitală a racitorului de pe smartphone-ul tău, sub formă de grafic sau de listă de vinuri.

Dacă esti plecat și vrei să verifici dacă colectia de vinuri este învechita în bune condiții, poți face acest lucru cu aplicația Vinotag®. Poți monitoriza temperatura din interiorul racitorului și o poți regla de la distanță în timp real, cu o precizie de un grad. Pur și simplu deschizi aplicația de pe smartphone sau tabletă, chiar și atunci când nu esti acasă.

… sau iluminatul din interior

 

Pretentioasele tale vinuri pot beneficia de o iluminare moale și subtilă datorită unui sistem inovator de iluminat, integrat sub rafturile racitoarelor de maturare Apogée. Conceput pentru a evidenția vinurile fără a le deranja, acest sistem luminează delicat întreagul racitor și creează o adevărată vitrină de vinuri.

Aplicatia Vinotag® are 3 moduri de iluminare disponibile:

1. Modul ușă: Iluminatul racitorului este pornit și stins automat când ușa este deschisă și închisă, optimizand consumul de energie.

2. Modul automat: Lumina racitorului se aprinde automat când ușa este deschisă și se stinge automat după 15 minute.

3. Permanent: Iluminatul pivniței poate fi pornit sau oprit doar folosind comutatorul din aplicația Vinotag®, perfect pentru a avea o vitrină de vinuri la o cină sau o petrecere.

… sau creezi librăria ta de vinuri,

 

Adăugarea sticlelor în pivniță este acum mult mai rapidă datorită parteneriatului dintre Vinotag® și Vivino®. Pur și simplu faceți o fotografie a etichetei sticlei, fără a fi nevoie să scrieți singur informațiile. Vinotag® preia informatiile relevante de la Vivino® pentru a crea fișa (povestea) sticlei de vin, care poate fi personalizată după preferințele dumneavoastră. Dacă nu știți unde să vă plasați sticlele, nu vă faceți griji, Vinotag® vă ajuta cu funcția ESommelier®. Această tehnologie de plasare asistată recomandă locația ideală și disponibilă pentru a vă matura vinul, în funcție de tipul și termenul de valabilitate al acestuia.

 

Vinotag® alege locația optimă în funcție de disponibilitatea spațiului din racitor, precum și de timpul de maturare și tipul de vin al sticlei ce urmează a fi pusă. Un punct pe vizualizarea digitală a pivniței indică locația recomandată, așa că tot ce trebuie să faci este să așezi sticla acolo.

… sau, vezi stoc

 

Daca esti la cumparaturi si vrei sa alegi dublura sau altceva fața de colectia ta de vinuri, cu aplicația Vinotag® totul va fi foarte usor.

 

Îți poți verifica stocul din aplicație și poți afla câte sticle ai și exact unde se află în racitor.

 

Dacă vrei să le vizualizezi, trebuie doar să apesi butonul „afișeaza racitorul” si-ti va arata locația sticlelor pe care le cauți.

 

În plus, pentru a nu rămâne niciodată fără vinul preferat, Vinotag® iti permite să setezi alerte de stoc. Aplicația îți trimite o alertă când stocul atinge nivelul minim pe care l-ai setat.

Gustă-ți vinul când atinge apogeul de maturare!

 

Dacă ești pasionat de maturarea vinurlor, s-ar putea să le uiți uneori în racitor sau să le consumi prea repede. Pentru a evita aceste cazuri, poți personaliza fișa sticlei de vin adăugând o perioadă minimă și maximă de învechire, si vei fi alertat când vinurile ating apogeul de maturare. Astfel, te poți bucura de vinurile tale la momentul optim.

 

Vinotag® te avertizează când vinul tău atinge vârful de maturare si dacă nu ai avut ocazia să-l gusti încă, Vinotag® iti trimite un memento pentru a preveni disiparea aromelor, cu o alertă “sfârșitul perioadei optime de consumare”.

Totul despre VINOTAG