Climadiff, liderul pietei de cave de vin din Franta, este o companie fondata in 1998 de proprietarul unei podgorii de vin (Cru Classe) cu experienta de peste 20 de ani in productia si comercializarea electrocasnicelor. Asta face ca produsele noastre să fie concepute pornind de la procesele vinului, de la sticla, de la problema stocarii. Spre deosebire de alti producatori renumiti de electrocasnice care au produse bune din punct de vedere tehnic, produsele Climadiff prezinta avantaje functionale importante - acele mici detalii de care va puteti da seama numai dupa ce ati achizitionat un produs (capacitate sporita, versatilitate in aranjarea sticlelor, lumina pentru citirea etichetelor, etc.)

Filozofia companiei este de “democratizarea” tehnologiei de conservare a vinului - un lucru reflectat in nivelul de pret acceptabil.

Avintage ™ - Excelență pentru arta de a trăi.

Brand-ul premium din portofoliul Climadiff, Avintage ™ este creatorul de vitrine pentru un produs nobil, așa cum este vinul. Acesta joacă timpul in favoarea lui și  sublima vinul, a-l ajuta să-și desfășoare toate bogățiile, este o artă. O artă stăpânită de AVINTAGE ™ la perfecțiune. Prin design-ul modern și tehnologiile de ultimă oră, vitrininele AVINTAGE ™ promit cele mai bune degustări. Veți găsi cu siguranță vitrina ideală în gama noastră largă: de la 8 la 294 de sticle, în toate configurațiile posibile (integrabile în coloană, încastrate sub plan, de sine-stătătoare) și asta, indiferent de tipul de funcționalitate căutat (maturare/conservare, polivalent, servire).

LaSommeliere, o companie franceză specializată si ea in cavele de vin este acum prezenta in din ce in mai multe case din mai multe motive. În primul rând, întâmpină nevoia și permite tuturor iubitorilor de vin să-și țină sticlele de vin mai aproape. In al doilea rand, prin preocuparea pentru estetic si design, LaSommeliere a devenit o piesa importanta pentru decoratiunile interioare segmentul Horeca, iar astfel vitrina de vin se adapteaza cerintelor celor mai pretentiosi cunoscatori. În cele din urmă, crama simbolizează promisiunea unor momente rare petrecute împreună cu familia, prietenii, în jurul unui vin bun. Cu La Sommelière, veți experimenta plăcerea de degustare de neuitat!

CUM RECUNOASTEM O CAVA CLIMADIFF

Produsele Climadiff sunt concepute de producători de vin și sunt gândite pornind de la sticla de vin. Cavele de vin concepute de producătorii de aparatură electrocasnică sunt de fapt doar frigidere normale cu rafturi de lemn.

Diferențele apar atunci când analizăm capacitatea de încărcare o cavă de maturare adevărată are 56 cm in profunzime pentru a putea aranja două rânduri de sticle cu gâturile întrepătrunse. Devine atunci posibilă extragerea sticlelor în mod aleator pentru că nu se vor răsturna.

Dacă nu aveți timp să vă țineți colecția ordonată doar alegeți sticla dorită și o puneți înapoi goală până la momentul ordonării. Puteți vedea aici o cavă de vin cu raft culisant reversibil. Pe o parte se pun sticle de Bordeaux și pe cealaltă parte Bourgogne.

Pictograma de pe raft ne indică pe ce parte ne aflăm. Pentru a pune sticle de Bordeaux trebuie doar să întorc raftul. Raftul reversibil permite stocarea a 13 sticle Bourgogne sau 14 sticle Bordeaux. Acest lucru este valabil indiferent dacă raftul este și culisant sau nu.

Se poate remarca imediat încrederea cu care putem încărca aceste rafturi. Se pot aranja sticlele fără ca acestea să se alunece și deoarece sticlele sunt identice se poate extrage una fără probleme.

Chiar și în cazul în care am nevoie de o sticlă pentru o ocazie specială pot ajunge la o sticlă din spate. Puteți vedea un raft de la o cavă de maturare CDP. Acest raft se poate utiliza și pentru sticle de Bourgogne.

După cum remarcați sticlele se pot aranja și în formă piramidală fără probleme. Așadar, dacă doriți extragerea unei singure sticle piramida rămâne stabilă. Uitați ce se poate întâmpla dacă vă aranjați sticlele dvs. pe un raft conceput de fabricanți nespecializați.

Alegerea vă aparține. Avem și o lumină în cazul în care cava se află într-un spațiu slab iluminat.

Condițiile de păstrare trebuie să fie cele optime pentru ca vinul pus la învechit să evolueze spre maturitate încet și sigur până la atingerea vârfului de perfecțiune.

Nu există nici o cale de a scăpa de cele 5 reguli de aur ale maturării.

BRAND-URI